Hele Danmarks værktøjsgrossist

vi bor på falkevej 13 i hillerød

ring til os på 36 70 65 55

✔ 45 års erfaring

✔ Kvalitetsværktøj til erhverv

✔ Landsdækkende service

​Sumitomo er kvalitetsværktøj til industrien

​Hos O. Ryttergaard Værktøj A/S har vi et bredt program af værktøj og tilbehør fra Sumitomo i Japan. Vi har leveret holdende, borende og skærende værktøj fra Sumitomo i 40 år, og vi er dermed deres ældste agent i Danmark.

Holdende, borende og skærende værktøj fra Sumitomo

​Vi leverer værktøj fra Sumitomo til industrien i hele Danmark, og vi råder og vejleder gerne i, hvad der passer bedst til jeres produktion. Dermed kan vi sikre, at I får de rette løsninger, uanset der er tale om nye projekter, eller der er tale om optimering af jeres nuværende produktion.

Vores udvalg af holdende, borende og skærende værktøj rækker blandt andet over:

  • Korthulsbor
  • VHM-fræsere
  • Fræsehoveder
  • Diamond-skær
  • Hårdmetal-skær
  • CBN og CERMET
  • Samt andet værktøj fra Sumitomo

Vi har blandt andet et bredt udvalg af meget seje og slidstærke ISO-platter til SAF/Inconel, CBN/CERMET til hærdet stål, highfeed fræseværktøjer og ALU-fræsehoveder med platter. Vi har også et udvalg af hårdmetal-fræsere med HAIMER's kendte SAFE-LOCK-system.​

​Derudover fører vi HM-bor, der er op til 30XD, og som har indvendigt køl, og MICRO-bor, der er helt ned til 0,03 millimeter, samt dæmpede borestænger.

Kontakt os for at få et tilbud på værktøjsløsninger

​Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid bliver tilfredse med vores værktøjsløsninger, og du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om værktøj fra Sumitomo.

Du kan kontakte os telefonisk på 36 70 65 55, men du kan naturligvis også sende en e-mail til os på info@ryttergaard.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

O. Ryttergaard Værktøj A/S

CVR: 73615615

Adresseinformationer

Kontakt os