Hele Danmarks værktøjsgrossist

✔ 45 års erfaring

✔ Kvalitetsværktøj til erhverv

✔ Landsdækkende service

Profil

Gennem 45 år har O. Ryttergaard Værktøj A/S leveret kvalitetsværktøj i mange afskygninger til virksomheder, som arbejder med forarbejdning af metal, i både ind- og udland

Virksomheden O. Ryttergaard Værktøj A/S drives af den samme familie, som stod bag stiftelsen, og fra lokalerne i Hillerød, hvor virksomheden oprindeligt startede ud, drives virksomheden stadig den dag i dag.

Fokus på kundens ønsker

Virksomheden har gennem alle årene holdt sig til sine kerneprodukter, som er holdende og skærende værktøj.

Fokus på kunderne behov og ønsker har altid været i højsædet, og det har gjort O. Ryttergaard Værktøj A/S til den foretrukne leverandør af holdende og skærende værktøj i Danmark.

Rådgivning i særklasse

Vores rådgivende salgskonsulenter betjener kunder i hele Danmark. Herfra rådgiver de vores kunder og sikrer, at de får de rigtige løsninger. Det kan være i forbindelse med helt nye projekter, eller det kan være i forbindelse med optimering af eksisterende arbejdsgange.

Alle opgaver – store som små – varetager vi med største omhyggelighed, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med de produkter, vi leverer.

Har du spørgsmål til O. Ryttergaard Værktøj A/S, kan de rettes til os på telefon 36 70 65 55, eller ved at anvende vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Kontaktinformationer​

O. Ryttergaard Værktøj A/S

CVR: 36968575

Adresseinformationer

Falkevej 13

3400 Hillerød

Kontakt os