Hele Danmarks værktøjsgrossist

vi bor på falkevej 13 i hillerød

ring til os på 36 70 65 55

✔ 45 års erfaring

✔ Kvalitetsværktøj til erhverv

✔ Landsdækkende service

Profil

Gennem 45 år har O. Ryttergaard Værktøj A/S leveret kvalitetsværktøj i mange afskygninger til virksomheder, som arbejder med forarbejdning af metal, i både ind- og udland

Virksomheden O. Ryttergaard Værktøj A/S drives af den samme familie, som stod bag stiftelsen, og fra de nye lokaler i Hillerød, føres den stolte tradition videre.

Fokus på kundens ønsker

Virksomheden har gennem alle årene holdt sig til sine kerneprodukter, som er holdende og skærende værktøj.

Fokus på kunderne behov og ønsker har altid været i højsædet, og det har gjort O. Ryttergaard Værktøj A/S til den foretrukne leverandør af holdende og skærende værktøj i Danmark.

Rådgivning i særklasse

Vores rådgivende salgskonsulenter betjener kunder i hele Danmark. Herfra rådgiver de vores kunder og sikrer, at de får de rigtige løsninger. Det kan være i forbindelse med helt nye projekter, eller det kan være i forbindelse med optimering af eksisterende arbejdsgange.

Alle opgaver – store som små – varetager vi med største omhyggelighed, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med de produkter, vi leverer. Har du spørgsmål til O. Ryttergaard Værktøj A/S, kan de rettes til os på telefon 36 70 65 55, eller ved at anvende vores kontaktformular her på hjemmesiden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

O. Ryttergaard Værktøj A/S

CVR: 73615615

Adresseinformationer

Kontakt os