Skærende værktøj til både ind- og udland

Vi er en af markedets bedste leverandører i både ind- og udland. Vi leverer skærende værktøj i mange sammenhænge og til virksomheder i mange forskellige brancher.

Stort udvalg inden for skærende værktøj

Mange kunder vælger O. Ryttergaard Værktøj A/S, når der skal indkøbes værktøj, simpelthen fordi vi tilbyder en bred vifte af produkter, som er af høj kvalitet.

Vi leverer skærende værktøj i metal fra anerkendte producenter, som blandt andet inkluderer Sumitomo, HAM og Hahnreiter.

Fra vores side er det et bevidst valg, at vi leverer markedets bedste skærende værktøj. Det gør vi, fordi vi udelukkende ønsker at levere værktøj af den højest mulige kvalitet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar med rådgivning

Vores rådgivende salgskonsulenter står klar til at hjælpe ved alle henvendelser.

Kontakt O. Ryttergaard Værktøj A/S for yderligere oplysninger på skærende værktøj på telefon 36 70 65 55, e-mail info@ryttergaard.com eller ved at anvende vores kontaktformular her på hjemmesiden.​

Læs mere om skærende værktøj fra de enkelte producenter nedenfor:

Sumitomo

Fræseplatter, drejeplatter, CBN-platter, PCD-platter, borestænger, sidestålsholder, fræsehoveder, HM-fræsere, DLC (Diamond Like Carbon) belagte HM-fræsere, pinfræsere, 3-d profilfræser, korthulsbor og HM-bor med indvendig køling op til 30xD

Ham

Præcisionsværktøjer i HM, Cermet og diamantboreværktøjer, HM forsænkere, HM fræsere, HM rundsavblade, HM gevindfræsere, HM rivaler, HM rundstave, HM lokkestempler, bor og fræsere til PCB-industrien og meget mere.

Dick

Præcisionfile, nålefile, riffelfile, diamantfile, værkstedsfile o.s.v.

Combidex

Gevindplatter, holdere, stikværktøjer, vendeskær specielt for aluminium.

Hahnreiter

Snittappe, gevindprøveringe/dorne, indvendig og udvendig rørafgratning, centrerbor med og uden wulst, spidsforsænker & båndsavsklinger.